12 november, 2008

Täna õpime raha tegema. Toppides.

On ilmne, et suitsetamise peale kulub tänapäeval palju raha. Suitsud on ju nii kalliks läinud, eksole? Aga suitsu saab tänapäeval ise ka teha. Päriselt ka.

Selleks tuleb hankida endale ilus kirsspunane masin ja muudkui toppima hakata. Paned hülsi masina külge ja muudkui topid-lükkad-tõmbad.

Hülss käib masina otsas oleva torukese külge (joonisel nooleke nr 1). Tubakas käib sinna valgesse pilusse (joonisel nr 2).

Edasi teed masinaga siuh-säuh! Ja etskae, sigaret ongi valmis. Saite ikka aru, kuidas?

Ent mis kõige tähtsam - nii saab endale ise meelepärase segu koostada. Seda "Paramounti" tubakat ma ei soovitaks, küll aga on sama firma hülsid ja eriti masin väga korralikud. Ja kindlasti peaks hoiduma Soome enimmüüdud toppimistubakast "Smart". On teine selline isikupäratu, niiskevõitu ja viimati oli terve pakk suisa hallitanud.

Aga tavalisele sigaretitubakale võib lisada näiteks erinevaid puuviljamaitseid, isegi guaraanamaitselist tubakat on liikunud. Pisike annus kangemat piibutubakat annab suitsupausile vunki juurde, seevastu teepuru tubaka asemel kasutades võib saada hoopis omapäraseid tulemusi. Milliseid? Hee, eks proovige ise ka midagi teha.

Igatahes on kokkuhoid märgatav, kuid kvaliteet tuntavalt parem. Värskelt keeratud värk ju, käsitöö ja puha.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hmm mõte on hea.
Aga mis nime all see täitja poes müügil on?