18 november, 2008

Majanduskriis teeb põranda kuivaks

Toredas joomaurkas, kus ma nädalavahetuseti tavatsen puhkamas käia, oli alati wc põrand märg. Sedasi oli see siis, kui ma sinna kümmekond aastat tagasi sattusin. Nõnda oli ka veel kuu aega tagasi.

Vahel kõik suisa ujus, niiet kui ma omale uued kingad ostsin, valisin hästi paksu tallaga ja veekindlad.

Aga nüüd, viimati siis sel laupäeval, oli wc põrand täitsa kuiv. Tore oli kohe! Keegi oli küll poti kõrvale, vabandage, sittunud, aga potini võis siiski jõuda kuiva jalaga.

Jah, kätte on jõudnud majanduskriis, inimesed on kokkuhoidlikumaks muutunud ning ei priiska enam. Isegi vedelikega mitte.

Aga ma pean kohe ütlema, et see ei pruugi kesta kaua. Nimelt tõi eelmine nädal ühe mure juurde. Keegi sm. Edgar Savisaar, endine Plaanikomitee esimehe asetäitja, on üllitanud teose "Majanduspoliitika". Seal on ilusasti seletatud, mida teha selleks, et majanduskriis ruttu lõpeks ning inimesed saaks jälle rikkaks ja õnnelikuks.

Selle peale aga õnnetu kirjamees ei mõtle, et joomaurka põrand saab siis jälle märjaks, inimesed muutuvad paksuks ja lodevaks ning hakkavad jälle keskkonnavaenulikke linnadžiipe ostma.

Kommentaare ei ole: